Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Το ζήτημα του Αστυνομικού Σταθμού Πλατέος, φέρνει στη Βουλή ο Τάσος Μπαρτζώκας

Με κοινοβουλευτική αναφορά του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Τάσος Μπαρτζώκας αναδεικνύει την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Πλατέος Δήμου Αλεξάνδρειας με θέμα «Έκφραση περί αναβάθμισης του Αστυνομικού Σταθμού Πλατέος σε Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος».

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ζητά από τον Υπουργό να εξετάσει το ζήτημα που έχει προκύψει έπειτα από την υποβάθμιση το 2017 του αστυνομικού Τμήματος Πλατέος σε Αστυνομικό Σταθμό. Όπως επισημαίνει και στην αναφορά του, η υποβάθμιση αυτή συνιστά σημαντικό πρόβλημα για την ασφάλεια των πολιτών και την επαρκή αστυνόμευση μίας μεγάλης περιοχής, η οποία καλύπτει περίπου 12 χωριά και περί τους 10.000 κατοίκους!

Όπως τόνισε ο Βουλευτής, πρόκειται για ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει πολύ τα τελευταία χρόνια τις Κοινότητες που επηρεάζονται άμεσα από τη λειτουργία του αστυνομικού σταθμού και γι’ αυτό και ο ίδιος στηρίζει την προσπάθεια για αναβάθμιση και ενίσχυσή του.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]