Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Το ανάκτορο του Φίλιππου Β’ στις Αιγές εγκαινιάζει σήμερα ο Πρωθυπουργός -Θα συνοδεύεται από Χρυσοχοΐδη, Κωνσταντινίδη και πολιτικά στελέχη και θα συναντηθεί με εκπροσώπους τοπικών Οργάνων στη Μελίκη

Την Ημαθία θα επισκεφτεί σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, ο Πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης για να εγκαινιάσει το αναστηλωμένο και αποκατεστημένο ανάκτορο του Φίλιππου Β’ στις Αιγές, στο Δ.Δ. Βεργίνας. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο πρωθυπουργός που αναμένεται να συνοδεύεται από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον Υπ. Μακεδονίας – Θράκης κ. Κωνσταντινίδη και πολιτικά στελέχη  θα συναντηθεί, όπως ενημερώνει η  Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας, με εκπροσώπους  των τοπικών Οργάνων του κόμματος,  στις 11:00 η ώρα στην κεντρική πλατεία της Μελίκης, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολίτες.

Στη συνέχεια, στη 1.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του ανακτόρου των Αιγών και θα ξεναγηθεί από την Έφορο της Ημαθίας, Αγγελική Κοτταρίδη. Η προγραμματισμένη παρουσία της υπουργού πολιτισμού, ακυρώνεται, καθώς η κα Μενδώνη διαγνώστηκε με κόβιντ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]