Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στη Γάνδη, ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Europol ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

«Το Νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο που συμφωνήθηκε στην Ευρωπαϊκή μας οικογένεια, μπορεί να μην είναι τέλειο, είναι όμως απαραίτητο για την αποτελεσματική πρόληψη και διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και στην προστασία των συνόρων μας, τα οποία είναι και ευρωπαϊκά σύνορα».

Αυτά υπογράμμισε στην τοποθέτησή του ο Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης ως επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπείας στην 14η συνεδρίαση της μικτής ομάδας κοινοβουλευτικού ελέγχου της Europol, που έγινε στη Γάνδη στις 18 και 19 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Τσαβδαρίδης τόνισε επιπροσθέτως ότι κάτω από το πρίσμα της νέας ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής, πρέπει να ενισχυθεί ο ρόλος της Europol, ειδικά στα εξωτερικά σύνορα της Ε. Ένωσης. Ισχυροποιώντας την επιχειρησιακή της συνεργασία τόσο με την Frontex όσο και με τις χώρες εταίρους, με απώτερο στόχο την αποτελεσματική ανταπόκριση σε περίπτωση υποθέσεων εμπορίας ανθρώπων.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]