Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πλήθος κόσμου «αποχαιρέτησε» χθες την Μαρία Ντέντου στο Αγγελοχώρι

Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες μεσημέρι (Τρίτη 26/3) στο Αγγελοχώρι Ειρηνούπολης για να αποχαιρετήσει την Μαρία Ντέντου που απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών, μετά από πολύμηνη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Η εκλιπούσα ήταν αρχιτέκτονας και υπηρέτησε στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Βέροιας, ενώ υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας. Με την επαγγελματική και κοινωνική της δράση, αλλά και την πηγαία ευγένεια και το χαμόγελό της είχε κερδίσει την αγάπη και εκτίμηση τόσο των συναδέλφων της, όσο και του κόσμου που την γνώρισε. 

Ο ΛΑΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της Νίκη και Αποστόλη, στην αγαπημένη εγγονή της Δήμητρα και σε όλη την οικογένεια.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]