Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κανονισμός Πυροπροστασίας: Με την επικινδυνότητα, ξεκινάει η αξιολόγηση ακινήτων – Στην χαμηλή κατηγορία το Σέλι

Στην ερμηνευτική εγκύκλιο για τον Κανονισμό Πυροπροστασίας Ακινήτων, ορίζεται ότι η εφαρμογή του κανονισμού περιλαμβάνει τρία στάδια με πρώτο, την αξιολόγηση της επικινδυνότητας του ακινήτου, που  γίνεται για την περιοχή επιρροής του ακινήτου και αποτυπώνεται στο Έντυπο αξιολόγησης επικινδυνότητας από το οποίο προκύπτει η κατάταξή του (χαμηλή, μέση, υψηλή και ιδιαίτερα υψηλή).

@@ads-588@@

Το έντυπο αξιολόγησης συντάσσεται άπαξ και επανασύνταξή του απαιτείται µόνο στην περίπτωση που τροποποιηθούν οι παράμετροι που λήφθηκαν υπόψη κατά την αξιολόγηση (όπως για παράδειγμα τυχόν αλλαγή στο πλάτος της οδού πρόσβασης στο ακίνητο, προσθήκη σημείου υδροληψίας πυροσβεστικού οχήματος, δόμηση νέων κτιρίων στα όμορα ακίνητα με επίπτωση στον 3 δείκτη της πυκνότητας του δομημένου περιβάλλοντος) εφόσον επιφέρουν μεταβολή στην κατηγορία επικινδυνότητας του ακινήτου.

Σε επίπεδο δήμου Βέροιας και πιο συγκεκριμένα για το Σέλι, πληροφορούμαστε ότι η μελέτη θα συνταχθεί συνολικά απο τον Δήμο και το κατατάσσει σε χαμηλή επικινδυνότητα. Στη συνέχεια, ανάλογα με την κατηγορία, οι ιδιώτες θα αποταθούν σε μηχανικό για την τεχνική μελέτη και την λήψη μέτρων. Και επειδή οι χρόνοι τρέχουν, τρέχουν και οι ιδιοκτήτες.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]