Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εντός έδρας ήττα με παράπονα για την Αγία Μαρίνα από την Ευκαρπία

Την ήττα γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο γήπεδο του Διαβατού από τη Νίκη Ευκαρπίας με 2-1, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Ημαθίας, που αγωνίστηκε χωρίς τους Ράδη, Τότσκα, Καραγιάννη Τ., Νιογκάνα Σο, ενώ στην επανάληψη αποχώρησε με ενοχλήσεις και ο Τριανταφυλλίδης, πάλεψε το παιχνίδι και άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως βρήκε μπροστά της μια εχθρική διαιτησία που “έσπρωχνε” τους φιλοξενούμενους!

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με τρία τέρματα, χαμένο πέναλτι και αρκετές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε στο 35′ με τον Μποζίδη (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ στον Θεολόγου), ενώ λίγα λεπτά αργότερα κέρδισαν αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο όμως απέκρουσε ο Μυλωνάς!

Στο 41′ ο “Μέγας” έφτασε στην ισοφάριση, όταν οι Δημητρούσης και Β. Καραγιάννης έπαιξαν όμορφα το ένα-δύο και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.

Στην επανάληψη η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με την διαιτησία να βοηθάει όσο μπορεί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 65′ εκμεταλλεύτηκαν μια στιγμή αδράνειας των “κυανόλευκων” και έκαναν το 1-2 με κεφαλιά του Πανυτσίδη.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη πίεσε για την ισοφάριση, έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες, ενώ στο 85′ δεν της δόθηκε “μαρς” πέναλτι σε ανατροπή του Κοσέογλου! Έτσι, το 1-2 έμεινε έως το φινάλε της αναμέτρησης.

Διαιτητής ήταν ο Μαγγιώρος από την Ήπειρο, με βοηθούς τους συντοπίτες του Ευαγγέλου και Διαμαντόπουλο.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Παναγιωτίδης): Μυλωνάς, Θεολόγου, Δημητρούσης, Γαλόπουλος, Τριανταφυλλίδης Λ. (60’ λ.τρ. Κοσέογλου), Αντωνίου, Τζαλίλης, Λέκα, Τσολάκης, Καραγιάννης Β., Μουστάκας (75’ Σιδηρόπουλος).

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (Καμπουρίδης): Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος, Ιγνατίου (80’ Δημητρίου), Ιβανίδης, Γουνόπουλος, Ράνδζης, Ξιφιλίνος (60’ Μάρτος), Κώστας, Πανιτσίδης, Μποζίδης (85’ Ιωαννίδης), Ξανθόπουλος.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]