Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

«Άκυρο» από την κυβέρνηση στην πρόταση Ανδρουλάκη για debate ενόψει των Ευρωεκλογών

Με χθεσινή δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απέρριψε την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη για διεξαγωγή debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ενόψει ευρωεκλογών του Ιουνίου.

«Αν δεν κάνω λάθος σε καμία από τις προηγούμενες διαδικασίες των ευρωεκλογών δεν είχε γίνει τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών», δήλωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Debate γίνεται συνεχώς στην Βουλή όπου ο πρωθυπουργός έχει τις περισσότερες παρουσίες, σεβόμενος και το ελληνικό Κοινοβούλιο και τους πολίτες και αυτό θα συνεχίσει να κάνει», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε ότι στην διαδικασία των βουλευτικών εκλογών ήμασταν εκεί, όπως έχουμε καθήκον για την αντιπαράθεση σε επίπεδο debate, αλλά εδώ μιλάμε για ευρωεκλογές, μία εντελώς άλλη διαδικασία η οποία δεν πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]