Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τάσος Μπαρτζώκας: Δικαίωση όλων των προσπαθειών η ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ στην Αλεξάνδρεια!

  Από το Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Ημαθίας Τάσου Μπαρτζώκα γνωστοποιούνται τα εξής:

«Την απόλυτη ικανοποίησή του για την ανακοίνωση της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, κας Αγαπηδάκη, για την ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ στην Αλεξάνδρεια, εξέφρασε ο Βουλευτής Ημαθίας, Τάσος Μπαρτζώκας.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή ως την απόλυτη δικαίωση των προσπαθειών, των αιτημάτων και των πιέσεων που επί σειρά ετών έχουν ασκηθεί γι’ αυτό το τόσο φλέγον ζήτημα για τους κατοίκους της Αλεξάνδρειας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Τάσος Μπαρτζώκας την τελευταία διετία είχε αναδείξει το θέμα με πολλαπλές Ερωτήσεις και παρεμβάσεις του εντός και εκτός της Βουλής. Μάλιστα, στις αρχές του 2023 είχε καταθέσει Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον τότε Υπουργό Υγείας, κ. Θάνο Πλεύρη, αναδεικνύοντας με έντονο τρόπο την προβληματική κατάσταση.

Επίσης, το Φεβρουάριο του 2024 είχε προβάλει ως ένα από τα πλέον επείγοντα ιατρικά ζητήματα του Νομού Ημαθίας την δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ Αλεξάνδρειας στη δια ζώσης συνάντησή του με τον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα, επανήλθε με Κοινοβουλευτική Ερώτηση προς τον Υπουργό λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2024, στην οποία ο κ. Υπουργός ανταποκρίθηκε θετικά και ουσιαστικά προανήγγειλε τη θετική έκβαση για τον Τομέα ΕΚΑΒ Αλεξάνδρειας.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας μετά τη θετική έκβαση έκανε την ακόλουθη δήλωση: Η ανταπόκριση της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας στο πάγιο και δίκαιο αυτό αίτημα της κοινωνίας της Αλεξάνδρειας και των εδώ και δύο χρόνια έντονων παρεμβάσεών μας, είναι η καλύτερη απόδειξη πως η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι σταθερά προσανατολισμένοι στις ανάγκες, στα προβλήματα και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε περιοχή. Κι ακόμα περισσότερο αποδεικνύεται η δέσμευση της Κυβέρνησης να επενδύσει στη δημόσια υγεία, να ενισχύσει τις υποδομές και να διασφαλίσει ότι όλοι οι πολίτες έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές, δωρεάν υπηρεσίες υγείας. Προσωπικά νιώθω δικαιωμένος για την εξέλιξη αυτή και θα συνεχίσω να μάχομαι εκτός αλλά κυρίως εντός της Βουλής, έμπρακτα, με συνέπεια και επιμονή για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου και των συμπολιτών μου τιμώντας στο ακέραιο την εμπιστοσύνη τους να τους εκπροσωπώ».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]