Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δήλωση Λάζαρου Τσαβδαρίδη για την ανακοίνωση ίδρυσης τομέα ΕΚΑΒ στην Αλεξάνδρεια

Ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης σε δήλωσή του για το ΕΚΑΒ στην Αλεξάνδρεια, τονίζει τα εξής:

 «Ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη η ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ στην Αλεξάνδρεια, που ανακοίνωσε από τον Νομό μας η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα. Ειρήνη Αγαπηδάκη, δικαιώνοντας τις προσπάθειες όλων ημών που αναδείξαμε το ζήτημα και ζητήσαμε την ταχεία επίλυσή του, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των προσφερόμενων υγειονομικών υπηρεσιών στον τόπο μας.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την αναβάθμιση αλλά και διεύρυνση των υπηρεσιών υγείας. Ακούγοντας τα προβλήματα των πολιτών και ανταποκρινόμενη γρήγορα και αποτελεσματικά στις ανάγκες τους, όπως εξάλλου ο αρμόδιος Υπουργό κ. Άδωνις Γεωργιάδη με είχε διαβεβαιώσει στις συναντήσεις που επεδίωξα και είχα μαζί του, τόσο επί του συγκεκριμένου ζητήματος όσο και για τα άλλα σημαντικά ζητήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ημαθίας.»

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]