Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Νίκος Ανδρουλάκης από την Ημαθία: «Η κυβέρνηση της ΝΔ απέτυχε να φτιάξει ένα υπουργείο-στρατηγείο για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα»

Τον συνεταιρισμό «Νέος Αλιάκμων» στην Ημαθία επισκέφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Η αποτυχία της σημερινής κυβέρνησης πιστοποιείται τόσο από το γεγονός ότι τέθηκε υπό ευρωπαϊκή εποπτεία ο ΟΠΕΚΕΠΕ όσο και από τις καταγγελίες του τελευταίου προέδρου της “ΕΛΓΟ Δήμητρα”. Ο ΕΛΓΑ υπόσχεται αποζημιώσεις, που όμως αδυνατεί να δώσει άμεσα με αποτέλεσμα οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης -που πια είναι πολλαπλάσιες- να υπονομεύουν τον σχεδιασμό των αγροτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των τελευταίων ημερών, το κεράσι» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης και χαρακτήρισε τυπικό τον διάλογο που διεξάγει η κυβέρνηση για την αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ.

«Πρέπει να μιλήσουμε επί της ουσίας για την κλιματική αλλαγη, τι θα αποζημιώνουμε, πως και από που θα εξευρεθούν οι πόροι ώστε να ενισχύσουμε τους κατοίκους της περιφέρειας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Το 42% των άμεσων ξένων επενδύσεων είναι σε real estate. Θέλουν κάποιοι golden visa τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αποδομώντας το μοντέλο ανάπτυξης της κυβέρνησης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]