Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου – Πρασινάδας Ενημέρωση εκπαιδευτικών για την διαχείριση και αντιμετώπιση προβλημάτων συμπεριφοράς στο σχολείο

Το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά» του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού διοργάνωσε και υλοποίησε Δράση Επιμόρφωσης για τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου – Πρασινάδας, με θέμα “Διαχείριση και αντιμετώπιση προβλημάτων συμπεριφοράς στο σχολείο μέσα από τις ιδέες της οικοσυστημικής και γνωσιακής- συμπεριφοριστικής προσέγγισης”.

@@ads-588@@

Θετικές εναλλακτικές προσεγγίσεις αναφορικά με προβλήματα με τα οποία οι εκπαιδευτικοί έρχονται αντιμέτωποι στην καθημερινότητά τους, καθώς και. τεχνικές ενίσχυσης του θετικού κλίματος στη σχολική τάξη και προαγωγής της ψυχικής ευεξίας και ανθεκτικότητας στη σχολική κοινότητα αποτέλεσαν αντικείμενο της εν λόγω δράσης.

Η Δράση υλοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, από τις ψυχολόγους του «Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά», κα Δέσποινα Παπαδοπούλου & κα Μαρία Τασσιοπούλου, με τη συμμετοχή και συνεργασία του διδακτικού προσωπικού του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου -Πρασινάδας. Εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο σχεδιασμού και πραγματοποίησης προγραμμάτων πρωτογενούς παρέμβασης σε σχολικές μονάδες του Δήμου Αλεξάνδρειας, με στόχο την πρόληψη και τη μείωση της πιθανότητας εμφάνισης προβλημάτων.

Το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά» εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Συνέχιση λειτουργίας Κέντρων Κοινότητας (Ομάδα Α’)» «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027» – ΕΚΤ και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]