Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μία ήττα και μία νίκη για τις ομάδες της Ημαθίας 4-1 έχασαν οι Νέοι, 1-2 κέρδισαν οι Παίδες

ΕΠΣ Πιερίας-ΕΠΣ Ημαθίας 4-1 (Νέοι)

Δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους της η ομάδα του Παναγιώτη Αμανατίδη που δίκαια έφτασε στη νίκη με σκορ 4-1. Οι Νέοι της ΕΠΣ Πιερίας ήταν «καλοκουρδισμένοι» και ήξεραν τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια εξίσου καλή ομάδα όπως ήταν αυτή της Ημαθίας.

Μόλις στο 4΄θα χαθεί η πρώτη ευκαιρία για την Πιερία, με τον Ασλανίδη να παίρνει την μπάλα, να πλαγιάζει απο αριστερά και να σουτάρει δυνατά, για να περάσει παράλληλα με την εστία του Βάντση, λίγο άουτ απο το αριστερό του κάθετο δοκάρι.

Στο 27΄ο Καρανάτσιος θα περάσει πολύ ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας της ομάδας της Ημαθίας και ο Ασλανίδης θα πετύχει με δυνατό πλασέ το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 32΄ο Ασλανίδης θα ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ μέσα απο την περιοχή και πλάγια αριστερά, μετά απο ωραία πάσα του Κατσούλη.

Στο 34΄ οι Ημαθιώτες θα μειώσουν σε 2-1, όταν μετά απο ωραία σέντρα του Τερμιτζόγλου απο δεξιά, ο Μουτουσίδης με δυνατό σουτ απο πλάγια αριστερά και μέσα απο την περιοχή του Καραλιόλιου, θα πετύχει ένα όμορφο σε εκτέλεση γκολ.

Στο 62΄η Πιερία θα τριπλασιάσει τα τέρματα της με τον Καραμήτρο, που δέχθηκε όμορφη πάσα απο τον Καμπερίδη, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Βάντση.

Στις καθυστερήσεις ο Καρανικόλας με εξαιρετική μπαλιά στον κενό χώρο θα βρεί τον Αλχαζίδη, που θα πλασάρει σωστά τον τερματοφύλακα της Ημαθίας και θα διαμορφώσει το τελικό 4-1.

ΕΠΣ Ημαθίας (ΝΕΟΙ – Χρήστος Δελητζάκης): Βάντσης, Δεληβός Κων., Τσιλιγκερίδης, Ματράγκας, Βλαχάβας, Δάμτσιος, Βασιλειάδης Νικ., Θυμιόπουλος, Γρατσιάνος, Τερμιτσόγλου, Μουτουσίδης.

Στην αποστολή και οι: Δεληβός Φιλ., Δαδόπουλος, Βασιλειάδης Δημ., Σακακος, Μπιτόπουλος, Χειμώνας, Τασιώνας.

ΕΠΣ Πιερίας-ΕΠΣ Ημαθίας 1-2 (Παίδες)

Μπορεί να προηγήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Κυπαρίσση, ανοίγοντας πρώτοι το σκορ στην αναμέτρηση με την ομάδα της Ημαθίας, δεν κατάφεραν όμως τελικά να πάρουν τους πρώτους βαθμούς, ή τον βαθμό στο πρωτάθλημα.

Οι νεαροί απο την Πιερία ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στην επανάληψη και σταδιακά να εμφανίζονται ανώτεροι κατά διαστήματα στον αγωνιστικό, παίρνοντας τελικά τη νίκη αφού ήταν πιο εύστοχοι στις τελικές τους προσπάθειες.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό και ικανοποίησε τους φιλάθλους απο την Πιερία και την Ημαθία που το παρακολούθησαν.

 Στο 20΄θα μπεί πολύ ωραία ο Παπακώστας απο δεξιά μέσα στην περιοχή της Ημαθιώτικης ομάδας και θα σπάσει την μπάλα στο πέναλτι. Εκεί ο τερματοφύλακας Καψάλης θα πέσει και θα αποκρούσει τη συρτή σέντρα, με την μπάλα να φτάνει στον Τσινίκο κι αυτός με κοντινό πλασέ να ανοίγει το σκορ για την Πιερία.

Στο 22΄καλό σουτ του Παπακώστα απο δεξιά θα περάσει ψηλά έξω απο τα δοκάρια του Καψάλη και στο 25΄ο Μαρδανης θα κρατήσει το μηδέν στην εστία του, με δυο διαδοχικές αποκρούσεις σε ισάριθμα σουτ του Τσέα, το πρώτο απο μέσα απο την περιοχή του και το δεύτερο απο το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο δεύτερο 35λεπτο το παιχνίδι γύρισε με την Ημαθία να κερδίζει αρχικά πέναλτι στο 53΄, όταν σε σέντρα του Δελιόπουλου απο αριστερά, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού της ομάδας της Πιερίας και την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, μετέτρεψε σε τέρμα ο Μπεκιαρίδης.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και για τις δυο ομάδες ομάδες στη συνέχεια. Όλα έδειχναν ότι θα τελειώσει ισόπαλο 1-1 αλλά ο Τεμιρτζόγλου σε μια φάση που αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι άν πέρασε την τελική γραμμή η μπάλα, διαμόρφωσε λίγο πρίν τη λήξη το τελικό 1-2.

ΕΠΣ Ημαθίας (ΠΑΙΔΕΣ – Γιάννης Παυλίδης): Καψάλης, Τσιάτσης, Κατρανας, Δαμιανίδης, Χατζόπουλος, Γιαννόπουλος, Μπεκιαρίδης, Τάσο, τσέας, Θυμιόπουλος, Δελιόπουλος.

Στην αποστολή και οι: Λουτσιανιώτης, Μαντζουρίδης, Τερμιτζόγλου, Ιατρόπουλος, Χαβιαρόπουλος, Τσιγγενόπουλος, Καρασαρίδης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μήνυμα του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Κοτίδη για την επέτειο απελευθέρωσης της Βέροιας

Σύσσωμος ο λαός της Βέροιας στις 16 Οκτωβρίου του 1912 υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τον ελληνικό στρατό που μπήκε στην πόλη ως απελευθερωτής από.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]