Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Οι Ρώσοι τουρίστες επιλέγουν Ρωσία, Τουρκία και Ελλάδα για τις διακοπές τους

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί που επιλέγουν οι Ρώσοι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές είναι η τρόικα της Ρωσίας, Τουρκίας και Ελλάδας, ενώ στην τέταρτη θέση ακολουθεί η Κύπρος, η οποία αναβαθμίσθηκε σημαντικά καθώς πέρυσι βρίσκονταν στην έκτη θέση των προτιμήσεών τους. Αυτή την εικόνα κατέγραψε η έρευνα που παρουσιάζει το πρακτορείο Ria Novosti

Σύμφωνα με την έρευνα οι Ρώσοι τουρίστες επιλέγουν πιο συχνά χώρες όπως η Τουρκία ( οι αγορές ταξιδίων εφέτος αυξήθηκαν κατά 42%), η Κύπρος, η Αμπχαζία και η Κίνα. Γενικά αυξήθηκε η ζήτηση για χώρες στις οποίες δεν χρειάζεται να πάρει κανείς εκ των προτέρων βίζα.

Η έρευνα διαπίστωσε μεταξύ των άλλων ότι σε όλους τους προορισμούς οι τιμές αυξήθηκαν σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Για παράδειγμα οι τιμές για την Αρμενία αυξήθηκαν κατά 62%. Κατά 53% αυξήθηκαν οι τιμές των ταξιδιών στα ΗΑΕ και κατά 46% στην Τσεχία. Οι τιμές των ταξιδίων εντός της Ρωσίας αυξήθηκαν κατά 19%.

Εξαίρεση αποτελούν η Κύπρος, όπου οι τιμές μειώθηκαν (-1%), η Τουρκία (-2%), η Ελλάδα(-4%), η Βουλγαρία(-8%) και η Κίνα (-25%).

Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα, το 30% των τουριστών επιλέγουν πακέτα all inclusive. Τα πλέον δημοφιλή ξενοδοχεία που επιλέγουν οι Ρώσοι τουρίστες είναι τα ξενοδοχεία τριών αστέρων (τα επιλέγουν το 39% των τουριστών).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Κατά Σκρέκα, Μπουκώρου, Σενετάκη και Παπακώστα οι διώξεις της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Κατηγορουμένους κατέστησε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (ΕPPO) τέσσερις εν ενεργεία βουλευτές για τις παράνομες επιδοτήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Σε βάρος των Κώστα Σκρέκα, Χρήστου Μπουκώρου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]