Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πρόσκληση σε ετήσιο χορό

Πλησιάζει η ημέρα που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στον ετήσιο χορό των τμημάτων της Λέσχης μας, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2026, στο κέντρο ΄΄Κτήμα Γκαντίδης ΄΄, στο δρόμο προς Άγιο Γεώργιο Βεροίας.
Πιστοί στην υπηρεσία του πολιτισμού και της παράδοσης θα διασκεδάσουμε με ποντιακούς σκοπούς και τραγούδια, επιλέγοντας παραδοσιακούς μουσικοχορευτικούς δρόμους από τους σπουδαιότερους πόντιους και κρητικούς καλλιτέχνες που θα είναι μαζί μας.
Μαζί μας θα είναι και θα φιλοξενηθεί ο Χορευτικός Όμιλος Σελίνου ΄΄Οι Σελινιώτες΄΄ από την Παλαιόχωρα Χανίων για να ανταμώσει ο Πόντος και η Κρήτη, στη Μακεδονία μας.
Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους για να δείτε από κοντά τα χορευτικά τμήματα της Λέσχης, την κρητική Χορευτική Ομάδα Σελίνου ΄΄Οι Σελινιώτες΄΄ και να ξεφαντώσουμε τραγουδώντας και χορεύοντας ποντιακούς και κρητικούς σκοπούς μέχρι το πρωί.

Παρακαλούμε για την δική σας εξυπηρέτηση να προβείτε έγκαιρα και άμεσα στην κράτηση θέσεων στο τηλ. 6972697279,πριν εξαντληθούν οι διαθέσιμες θέσεις.

Ώρα έναρξης εκδήλωσης 8μμ

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Τουμπουλίδης Νικόλαος Toγκουσίδου Ευαγγελία

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ: Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Ασβεστά “Τα Παιχνίδια των Ελλήνων του Ανατολικού Πόντου και του Κυβερνείου του Καρς κατά την περίοδο 1880 – 1923”

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του Δήμου Βέροιας σε συνδιοργάνωση με την Λαογραφική Εταιρεία Έρευνας και Διάσωσης της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]