Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Περίπου 1,5 εκατ. οφειλέτες – Οι κακοπληρωτές στο στόχαστρο της ΔΕΗ, στο τραπέζι και το μπλακάουτ

Η ΔΕΗ θα κόβει πλέον το ρεύμα στους κακοπληρωτές και κυρίως σε όσους χρωστούν μεγάλα ποσά, σε μια προσπάθεια να φρενάρει τους ανεξόφλητους λογαριασμούς ρεύματος που έχουν ξεπεράσει πλέον τα 2,7 δισ. ευρώ.

Από το τέλος Ιουλίου οπότε και έληξε το ευνοϊκό πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών σε 36 δόσεις στο οποίο ανταποκρίθηκαν περίπου 290.000 πελάτες της ΔΕΗ, η επιχείρηση ξεκίνησε να στέλνει ειδοποιήσεις σε 1,5 εκατομμύριο οφειλέτες με απλήρωτους λογαριασμούς.

Συγκεκριμένα τους ανακοίνωσε ότι τους δίνει την ευκαιρία να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, για αυτό και παρατείνει το παραπάνω πρόγραμμα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ταυτόχρονα η ΔΕΗ άρχισε μέσα στον Αύγουστο να αποστέλει μαζικά εντολές αποκοπής, με προτεραιότητα σε όσους χρωστούν από 3.000 ευρώ και πάνω. Πληροφορίες δε αναφέρουν ότι τουλάχιστον 80.000 πελάτες κάθε κατηγορίας χρωστούν 3.000, 4.000 ή και 8.000 ευρώ.

Οι εντολές αποκοπής κινούνται στα επίπεδα των 25.000 τον μήνα. Οι καταναλωτές αυτοί μένουν συνήθως για μερικές ώρες δίχως ρεύμα και μετά οι περισσότεροι τρέχουν για να ρυθμίσουν τα χρέη τους.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πύρινη κόλαση και χθες με πολλαπλά μέτωπα – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας

Πολλαπλά τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα με τα δυσκολότερα να είναι σε Βοιωτία, Αργολίδα και Αχαΐα, όπου εκκενώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα »

Κωστής Χατζηδάκης: Με μία απλή υπεύθυνη δήλωση αντικαθίστανται τα 25 πιο συνηθισμένα δικαιολογητικά, στις συναλλαγές με το Δημόσιο

Στη διαμόρφωση ενός πιο φιλικού και ευέλικτου κράτους, καταργώντας την πολυδιάσπαση χαρτιών και πιστοποιητικών στις συναλλαγές των πολιτών και των

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]