Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τουρισμός 2020: Με υγειονομικό… διαβατήριο οι τουρίστες φέτος στην Ελλάδα

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε πως οι τουρίστες που θα έρχονται στην χώρα μας θα έχουν υγειονομικό διαβατήριο και γι’ αυτό μάλιστα γίνονται συζητήσεις με τις χώρες προέλευσης ώστε να γίνονται εκεί τα τεστ πριν την αναχώρησή τους.

Επίσης ανέφερε πως πολλά μοντέλα δείχνουν ότι η φετινή τουριστική κίνηση θα είναι στην καλύτερη περίπτωση μειωμένη κατά 50%. Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί νέα αναστολή λειτουργίας στα ξενοδοχεία.

Τέλος, τόνισε πως τον Ιούλιο φαίνεται πως «ανοίγουν οι πύλες για τον φετινό τουρισμό» ενώ ανέφερε πως φέτος παρόλο που ο τουρισμός θα είναι πολύ μειωμένος, πρέπει να γίνει καλή δουλειά έτσι ώστε από του χρόνου να ξαναμπεί σε σωστές βάσεις για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Δημητριάδης: «Στο Μαξίμου είχα δύο συνεργάτες που παρακολουθούσαν μόνο τα τοπικά ΜΜΕ για να υπάρχει επαφή με την περιφέρεια»

Στον τρόπο επικοινωνίας της κεντρικής εξουσίας με την περιφέρεια αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, περιγράφοντας πρακτικές που εφάρμοζε κατά τη θητεία

Διαβάστε περισσότερα »

Μεγαλύτερα κίνητρα κατά της φοροδιαφυγής προτείνουν παράγοντες της Αγοράς για ενίσχυση των ηλεκτρονικών πληρωμών και περιορισμό μετρητών

-ΑΑΔΕ: Παράταση φορολογικών ρυθμίσεων που συνδέονται με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές Οι υποθέσεις των επιχειρήσεων Pizza Fun και «Χωριάτικο», που διερευνώνται

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]