Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πέθανε 35χρονος από κορονοϊό στην Ελλάδα – Δεν είχε προβλήματα υγείας

Στους 119 ανέρχονται οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα, καθώς, πέρα από τον 75χρονο, κατέληξε και 35χρονος στο Αγ. Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη, χωρίς προβλήματα υγείας. Πρόκειται για το νεότερο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας. Λίγο νωρίτερα έχασε τη μάχη άνδρας 75 ετών στον Ευαγγελισμό. 

Ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα είναι πλέον 119. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέβασε πολύ υψηλό πυρετο και διασωληνώθηκε μετα απο 2 μέρες, ενώ δεν είχε υποκείμενο νόσημα.

@@ads-307@@

Η τελευταία ενημέρωση στις 20 Απριλίου

Χθες ο αριθμός των νεκρών ήταν 117 με τελευταίο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας να είναι ένας 86χρονος άνδρας στην ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, έχοντας καρδιολογικά προβλήματα.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 10 νέα κρούσματα κορωνοϊού, με τον συνολικό αριθμό στην Ελλάδα να ανέρχεται σε 2.245. Από τα κρούσματα αυτά το 56% αφορά άνδρες, ενώ 550 σχετίζονται με κάποιο ταξίδι από το εξωτερικό και 950 με ήδη επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε πως 61 ασθενείς με κορωνοϊό παραμένουν διασωληνωμένοι, εκ των οποίων 14 είναι γυναίκες. 44 πολίτες έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Πηγή:dikaiologitika.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πύρινη κόλαση και χθες με πολλαπλά μέτωπα – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας

Πολλαπλά τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα με τα δυσκολότερα να είναι σε Βοιωτία, Αργολίδα και Αχαΐα, όπου εκκενώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα »

Κωστής Χατζηδάκης: Με μία απλή υπεύθυνη δήλωση αντικαθίστανται τα 25 πιο συνηθισμένα δικαιολογητικά, στις συναλλαγές με το Δημόσιο

Στη διαμόρφωση ενός πιο φιλικού και ευέλικτου κράτους, καταργώντας την πολυδιάσπαση χαρτιών και πιστοποιητικών στις συναλλαγές των πολιτών και των

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]