Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Το «πακέτο» της ΔΕΘ φέρνει νέο επίδομα ενοικίου μέσα στο 2025

Ένα νέο επίδομα ενοικίου φαίνεται ότι ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης όπως αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Η επιδότηση ενοικίου φαίνεται ότι θα αφορά χαμηλόμισθους νέους και νέες και νέα ζευγάρια, ενώ θα ενταχθεί στο πακέτο των ελαφρύνσεων της ΔΕΘ.
Το συγκεκριμένο μέτρο, ανέφερε και προχθές ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών εντάσσοντάς το στις ελαφρύνσεις που θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός από τη φετινή ΔΕΘ. Κράτησε όμως, για άλλη μια φορά κλειστά τα χαρτιά σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες, παραπέμποντας στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού.
Ένα σενάριο που κυκλοφορεί αναφέρει πως η επιδότηση ενοικίου θα επικεντρωθεί σε νέους μέχρι και 35 ετών και νέες οικογένειες, οι οποίοι λόγω χαμηλού εισοδήματος δεν έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δική τους κατοικία και μένουν στο νοίκι.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]