Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου: Συναυλία με τους «Μίμης Νικολόπουλος Band” στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας

Συναυλία θα πραγματοποιήσουν οι  «Μίμης Νικολόπουλος Band», την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας, στα πλαίσια του Naoussa Street Food Festival 2024 Wine Edition.

Ο Μίμης Νικολόπουλος και η μπάντα του, ανεβαίνουν στη σκηνή για να προσφέρουν στο κοινό μια μοναδική μουσική εμπειρία, συνδυάζοντας την πρωτότυπη ορχηστρική μουσική με διάφορα τραγούδια από όλο τον κόσμο. Κιθάρες, πνευστά, βιολί και κρουστά, δημιουργούν ένα πολυεπίπεδο παζλ με παραδοσιακές και μοντέρνες επιρροές, όπως φλαμένκο, τζαζ, ροκ και βαλκανική τσιγγάνικη μουσική. Με αφετηρία την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά «The Way Back Home», αλλά και το ντεμπούτο άλμπουμ «Deviation», οι μουσικοί διηγούνται ιστορίες, ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν και χαράζουν μια διαδρομή μέσα σε διάφορες πολιτιστικές παραδόσεις.

Από την μουσική της Μεσογείου μέχρι τη λαϊκή μουσική της Λατινικής Αμερικής, από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων μέχρι την σύγχρονη ρυθμική, ο Μίμης και η μπάντα του προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών που ενώνονται για να δημιουργήσουν μια μοναδική εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Το σύνολο απαρτίζουν οι: Κώστας Μπατσίλας (τρομπέτα), Ηλίας Δέλλιος (τρομπόνι), Στέφανος Ιωαννίδης (τύμπανα, κρουστά), Θοδωρής Χριστοφορίδης (μπάσο), Ανδρέας Λεοντάκης (ακουστική κιθάρα, φωνητικά), Χρήστος Δανάς (βιολί), Κώστας Κοντοκοτσάκος (τύμπανα), Μίμης Νικολόπουλος (κλασική κιθάρα, φωνητικά).

Είσοδος ελεύθερη

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]