Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

“Θησαυρός” οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Βέροιας

Μπορεί η “Βασίλισσα του βορρά” να δημιούργησε φέτος μια έμπειρη ομάδα, προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στις Εθνικές κατηγορίες, όμως έχει στο δυναμικό της και αρκετούς νεαρούς παίκτες, το ταλέντο των οποίων περισσεύει, σύμφωνα με αυτά που παρουσιάζουν σε κάθε παιχνίδι, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πέρα λοιπόν από τους έμπειρους, στη Βεροιώτικη ομάδα βρίσκονται και αρκετοί 18άρηδες, 19άρηδες, 20άρηδες, όπως οι Μιχαηλίδης (20 ετών), Μπεκιαρίδης, Λέκα (19 ετών), Δούκας (18 ετών), αλλά και 17άρηδες γεννημένοι το 2007, όπως οι Βασιλακάκης, Γιαγτζίδης και Σωτηριάδης.

Στον αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣΗ με αντίπαλο τον Διαβατό, ο προπονητής της Βέροιας Σταύρος Κωστογλίδης χρησιμοποίησε στο τελευταίο τέταρτο και δυο 15άρηδες (γεννημένους το 2008), τους Αχλιώπα και Χαλκιά, δίνοντάς τους χρόνο συμμετοχής όπως και στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα, με τους πιτσιρικάδες να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους.

Κάτι που δείχνει ότι η “Βασίλισσα” εκτός από παρόν, έχει και μέλλον, αν αναλογιστεί κανείς, ότι από πίσω υπάρχουν και ταλέντα της Κ-17 (άλλοι 22 παίκτες γεννημένοι το 2008 & 2009), όπως και της Κ-16 (20 παίκτες γεννημένοι το 2010 & 2011), τα οποία δουλεύουν σε καθημερινή βάση στα γήπεδα του προπονητικού κέντρου στο Ταγαροχώρι, με την καθοδήγηση ικανών  προπονητών – γυμναστών, όπως του Άρη Αδαλόγλου, του Κώστα Βασδέκη, του Νίκου Φωτιάδη, του Γιώργου Προδρόμου, του Αλέξη Λαφάρα, της Σοφίας Θωμά και του Βασίλη Κουτσιούκη.

Και όλα αυτά υπό την στενή παρακολούθηση του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομών Μανώλη Γιοβανόπουλου, σε άψογη συνεργασία με τον Σταύρο Κωστογλίδη, ο οποίος σε κάθε προπόνηση της μεγάλης ομάδας, έχει μαζί του και νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, από τα τμήματα Κ-19 και Κ-17, πέραν από αυτούς που προαναφέραμε.

Πηγή: kerkidasport.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]