Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τα προβλήματα των οικογενειών με παιδιά ΑμεΑ, φέρνει στη Βουλή ο Τάσος Μπαρτζώκας

Στη Βουλή έφερε ο Τάσος Μπαρτζώκας, το ζήτημα της λήψης επιπλέον, συγκεκριμένων μέτρων για τη στήριξη των οικογενειών ΑμεΑ.

Ο Βουλευτής, με κοινοβουλευτική αναφορά του στον αρμόδιο Υπουργό, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, αιτείται να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες ΑμεΑ, που αφορούν κυρίως σε συνταξιοδοτικά θέματα και επιπλέον οικονομική ενίσχυση.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στέκεται πάντα δίπλα στα παιδιά με αναπηρία και στις οικογένειές τους, που βιώνουν μία δύσκολη καθημερινότητα, αναγνωρίζοντας, ότι είναι καθήκον της Πολιτείας να εγκύψει στα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία και να χτίσουμε μία ισότιμη κοινωνία για όλους.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]