Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ημαθίας: Κάλεσμα μελών και φίλων, να υπερασπιστούν την κυβερνητική θητεία του κόμματος που προσπάθησε να αλλάξει τον τόπο και τον Αλέξη Τσίπρα

Από την Ν.Ε  ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ημαθίας, δόθηκε στη δημοσιότητα το παρακάτω ψήφισμα – απόφαση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα ήταν το μοναδικό κόμμα που αναλαμβάνοντας τη διακυβέρνηση της χώρας αμφισβήτησε το βαθύ κράτος της διαφθοράς και της διαπλοκής που είχαν επιβάλει οι μόνιμοι ιδιοκτήτες της.

 Είναι το μοναδικό κόμμα που τά έβαλε με τους Σόϊμπλε, την παντοδυναμία των αγορών, των τραπεζών και των οίκων αξιολόγησης. Ο Αλέξης Τσίπρας όταν ηττήθηκε στη μάχη αυτή πήγε άμεσα σε εκλογές καλώντας τον λαό να στηρίξει μια κυβέρνηση της αριστεράς που θα άλλαζε τη πορεία του τόπου και κέρδισε.

Αυτό οι μόνιμοι ιδιοκτήτες δεν θα του το συγχωρέσουν ποτέ. Δεν θα του συγχωρέσουν ότι έβγαλε τη χώρα από το βάλτο της χρεοκοπίας που την είχαν βυθίσει, δεν θα τον συγχωρέσουν που δημιούργησε για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση οικονομικό πλεόνασμα με τη κοινωνία όρθια.

Η δεξιά και η οικονομική και μιντιακή ολιγαρχία της χώρας , βλέποντας να χάνει για πρώτη φορά τα πλεονεκτήματα της διαπλοκής της, ξεκίνησε αμέσως ένα λυσσαλέο πόλεμο παραπληροφόρησης , συκοφαντιών και fake news στη προσπάθεια αποδόμησης του Αλέξη Τσίπρα και της κυβερνητικής πορείας του Κόμματος,  ένα πόλεμο που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση μέχρι σήμερα.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό φαίνεται στη προσπάθεια αυτή να συμμετέχουν και στελέχη που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κάποια μέλη και στελέχη που παρέμειναν στο κόμμα προφανώς από ιδιοτελείς προσωπικούς λόγους ή λόγω πικρίας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ημαθίας καλεί τα μέλη τους φίλους και τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ να αντικρούσει κάθε τέτοια προσπάθεια, να υπερασπιστεί την κυβερνητική θητεία του κόμματος  που προσπάθησε να αλλάξει τη μοίρα αυτού του τόπου και τον Αλέξη Τσίπρα , τον μοναδικό ηγέτη της αριστεράς που έγινε πρωθυπουργός και κυβέρνησε  με αξιοσύνη, γενναιότητα,  διαφάνεια και μοναδικό ήθος αυτή τη χώρα».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]