Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη προς τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2024

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ,θέλω να εκφράσω από καρδιάς τα συγχαρητήριά μου σε όλες και όλους που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Η επιτυχία αυτή είναι το αποτέλεσμα της προσήλωσης στο συγκεκριμένο σκοπό και στόχο και είναι μια σημαντική στιγμή που δικαιώνει τον αγώνα και τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλα τα μαθητικά χρόνια. Η εισαγωγή στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση τους ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους και ταυτόχρονα τους δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν τα εφόδια και τις γνώσεις που απαιτεί η σύγχρονη κοινωνία.

Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ όλη την εκπαιδευτική κοινότητα για τη μετάδοση των γνώσεων και κυρίως τους γονείς των υποψηφίων για τη στήριξη που παρείχαν καθημερινά και αγόγγυστα στα παιδιά τους.

Θέλω επίσης να απευθυνθώ και σε εκείνους και εκείνες που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο αγώνας και η προσπάθεια δεν σταματά με την πρώτη αποτυχία, η επιτυχία στη ζωή έρχεται μέσα από τη συνεχή προσπάθεια και από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τόσο τις επιτυχίες αλλά κυρίως τις αποτυχίες.

Είναι γνωστό ότι η καταξίωση για τον καθένα και την καθεμιά θα κατακτηθεί μέσα από τις καθημερινές προσωπικές μάχες.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]