Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στα ύψη η τιμή του πετρελαίου λόγω κρύου με μειωμένη ζήτηση

Αν και το πετρέλαιο είναι φθηνότερο σε σχέση με πέρυσι, είναι αισθητά ακριβότερο από την τιμή που ξεκίνησε πριν 3 μήνες. Η αύξηση των διεθνών τιμών, σε συνδυασμό με τα χιόνια και τις χαμηλές θερμοκρασίες, οδήγησαν σε «ανηφορική» τιμή το πετρέλαιο που αναμένεται να «τσιμπήσει» κι άλλο το επόμενο διάστημα. Η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης όταν άνοιξε στα μέσα Οκτωβρίου ήταν 1,12€/λίτρο, στις 17 Δεκεμβρίου ήταν 1,19€/λίτρο και σήμερα στην Ημαθία κυμαίνεται 1,27€/λίτρο, δηλαδή 15 λεπτά ακριβότερο από το άνοιγμά του.

Πρατηριούχος της περιοχής μας ανέφερε ότι η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης κινείται υποτονικά τις τελευταίες εβδομάδες και μάλιστα μίλησε για τον χειρότερο χειμώνα των τελευταίων ετών. Ενδεικτικά υπογράμμισε ότι το πετρέλαιο θέρμανσης κινείται σε μικρές ποσότητες και δεν κινείται με λίτρα, κινείται με ευρώ, δηλαδή παραγγέλνουν για 200 ευρώ, 300 ευρώ, ίσα – ίσα για να περάσουν μερικές ημέρες.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]