Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

«Πλημμύρισε» κόσμο το Άλσος στην συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ

Όπως ήταν αναμενόμενο στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο άλσος Παπάγου Βέροιας «δεν έπεφτε καρφίτσα» το βράδυ της Πέμπτης(14/9), στην συναυλία του αγαπημένου συγκροτήματος ΠΥΞ ΛΑΞ. Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας με μια εξαιρετική μπάντα ξεσήκωσαν τους βεροιώτες που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να χορεύουν στον ρυθμό των γνωστών επιτυχιών του δημοφιλούς γκρουπ.

Στην έναρξη της συναυλίας ο Φίλιππος Πλιάτσικας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους πληγέντες πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, στους οποίους αφιέρωσε την συναυλία, ενώ στην πορεία του προγράμματος αφιέρωσε ειδικά στην Αγιά Λάρισας, που είναι ο τόπος καταγωγής του και είναι ακόμη αποκλεισμένη, όπως ανέφερε, το τραγούδι «Μα που να πάμε». Παρά την καθυστέρηση στην έναρξη της συναυλίας, αφού αντί στις 8 ξεκίνησε στις 9.30, όσοι παραβρέθηκαν «αποζημιώθηκαν» από τους αγαπημένους καλλιτέχνες και τις επιτυχίες τους.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]