Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πάλι déjà vu (ντεζά βου) με τις αντιδημαρχίες…

Είναι πλέον αναμενόμενο, αλλά έχει καταντήσει γραφικό να παρακολουθούμε κάθε φορά μετά τις αλλαγές (ή μη) στις αντιδημαρχίες τα μαλλιοτραβήγματα και τα ξεκατινιάσματα εντός και εκτός συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου.

Δυστυχώς μήλον της έριδος έχουν καταντήσει οι αντιμισθίες και ο τρόπος που θα κατανεμηθούν, ενώ σε δεύτερη μοίρα έρχεται η βελτίωση των πολιτικών που ασκούνται και η επίτευξη στόχων.

Άραγε αντιλαμβάνονται ότι οι δημότες στην πλειοψηφία τους όχι απλώς βαριούνται, αλλά απεχθάνονται πλέον τέτοιες συζητήσεις; Νομίζετε ότι τους νοιάζει αν θα πάρει έμμισθη ή άμισθη αντιδημαρχία ο τάδε ή ο δείνα;;; Και χάνουν τον ύπνο τους οι δημότες με τις ανεξαρτητοποιήσεις ή αποπομπές;;;

Ο δημότης θέλει να βλέπει την καθημερινότητά του να βελτιώνεται, οι υπηρεσίες του δήμου να τον εξυπηρετούν και να μην πρέπει να τρέχει πίσω από κάποιον αντιδήμαρχο για να βρει λύση στο πρόβλημά του.

Νισάφι πιά κάθε δύο χρόνια ζούμε ξανά παρόμοιες καταστάσεις-déjà vu (ντεζά βου) ή στα ελληνικά προμνησία!!!

Ζήσης Μιχ. Πατσίκας

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δωρεάν γυναικολογική εξέταση και Test Pap σε γυναίκες του οικισμού Αγίου Γεωργίου Αλεξάνδρειας

Την Τρίτη 12 Μαϊου 2026 το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]