Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο Τζορντάνι κέρδισε τις εντυπώσεις και 4.000€ στο DEAL του Alpha

Κέρδισε τις εντυπώσεις και 4.000 ευρώ, ο επιχειρηματίας της Βέροιας Παναγιώτης Ιορδανίδης, γνωστός ως «Τζορντάνι», στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι DEAL  του Alpha, που παρουσιάζει ο Γιώργος Θαναηλάκης. Την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε το επεισόδιο που ανέβηκε στην καρέκλα ο Τζορντάνι και αναμετρήθηκε με τον Τραπεζίτη του τηλεπαιχνιδιού. Μάλιστα μόλις πήρε θέση ο Τζορντάνι για να ξεκινήσει να παίζει «απαίτησε» να ακουστεί ως «μουσικό χαλί» ένας ποντιακός σκοπός, αλλιώς δεν θα ξεκινούσαν! Το παιχνίδι εξελίχθηκε με πολύ ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς  ο καλός του φίλος και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ  Γιώργος Τουρσουνίδης, που συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι, τον «πλήγωσε» αφού του στέρησε τις 70.000 ευρώ που κρυβόταν στο κουτί του.

Πέρα από το χρηματικό ποσό, ο  γνωστός επιχειρηματίας της Βέροιας κέρδισε τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο με το στυλάκι, τον αυθορμητισμό και την αυθεντικότητά του.
 Φυσικά ο Τζορντάνι ως γνήσιος και φιλόξενος Πόντιος κάλεσε τους συμπαίκτες του να τον επισκεφτούν στη Βέροια.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]