Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μητροπολίτης Βεροίας: «Η Βιβλιοθήκη θα ταξιδέψει τις παιδικές ψυχές»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 4 Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη στο Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας, όπου τέλεσε Αγιασμό και εγκαινίασε τη νέα βιβλιοθήκη του Σχολείου, παρουσία τοπικών πολιτικών αρχών, εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων.

Η νέα βιβλιοθήκη είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής και δημοτικής σύμπραξης και οικονομικής υποστήριξης, που εκτός του γενικού μορφωτικού της ρόλου για τους μαθητές του σχολείου θα λειτουργεί και ως υποστηρικτική δομή για τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα θα υπάρχει δανειστικό τμήμα ενηλίκων, εργαστήρια πληροφορικής, εικαστικών, κουκλοθεάτρου, θεατρικής αγωγής, μουσικής, δημιουργικής γραφής κ.λ.π.

Ο κ. Παντελεήμων συνεχάρη τον Διευθυντή του Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση του έργου και ευχήθηκε «οι παιδικές ψυχές των μαθητών να ταξιδέψουν μέσα από τη Βιβλιοθήκη σε νέους κόσμους δημιουργίας και πολιτισμού».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]