Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Με μηνύματα σεβασμού για το ποτάμι της Βέροιας, αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά, η Δ1 του 1ου δημοτικού σχολείου

 Με μία εκδήλωση αφιερωμένη στον Tριπόταμο, αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά, μαθητές και μαθήτριες της Δ1 τάξης του 1ου δημοτικού σχολείου Βέροια, που τραγούδησαν και μίλησαν για το ποτάμι της πόλης που έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί. Τα παιδιά μετέφεραν μηνύματα ζωής για μικρούς και μεγάλους, μέσα από κείμενα, τραγούδια και θεατρικά δρώμενα που ετοίμασαν με ενθουσιασμό και αγάπη, κάτι που φάνηκε στη σκηνή.

Καθοριστική ήταν η καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους (Πετρούλα Πρόιου, Ελένη Αναγνώστου, Παγώνα Καρολίδου, Κωνσταντίνα Κρομμύδα) αλλά και η στήριξη του συλλόγου Φίλων του ποταμού Τριποτάμου, ενώ το μήνυμα μέσα από τις φωνές των παιδιών, ήταν σαφές, για απόλυτο σεβασμό στη φύση, στο ποτάμι, στο νερό και στην προστασία του περιβάλλοντος. Γι αυτό κάλεσαν όλους, να αναλάβουν δράση και να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση της πόλης με το ποτάμι της.

Τους συντελεστές, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους γονείς, τους Φίλους του Τριποτάμου, τον «Προμηθέα» και όσους συνέβαλαν στην εκδήλωση, ευχαρίστησε θερμά η διευθύντρια του σχολείου Όλγα Σαββίδου, με ευχές για ένα καλό καλοκαίρι!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]