Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

‘Κένταυρος’. Υπέροχη πεζοπορία στο δάσος του Σελίου

Μια υπέροχη πεζοπορία διοργανώθηκε την Κυριακή σε πανέμορφες τοποθεσίες κοντά στο Σέλι από τον ‘Κένταυρο’ Νάουσας. 60 άτομα από Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια, Βέροια και Νάουσα ξεναγήθηκαν στο βουνό μας από τον συνοδό βουνού της mountain expedition κ. Γιώργο Καισαρίδη.

Είδαν υπέροχες τοπία σε μία πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή με συχνές εναλλαγές εικόνων ενώ τα παιδιά έπαιξαν παιχνίδια μέσα στην φύση σχεδιασμένα από την προπονήτρια του συλλόγου ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ κ. Σοφία Τρεμπελή.

Η εκδρομή έληξε με πικ νικ στη φύση με τις οικογένειές που συμμετείχαν, να απολαμβάνουν την ηλιόλουστη ημέρα και το περιβάλλον κάτω από λευκόδερμα αιωνόβια πεύκα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]