Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Καταγγελίες της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση στα γραφεία του, μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση από τη Συντονιστική Επιτροπή

Προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια, κατευθύνθηκε μία ομάδα πολιτών, μετά τη λήξη του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, για να διαμαρτυρηθεί για τη συμφωνία των Πρεσπών. Τα γραφεία ήταν κλειστά, ωστόσο όπως καταγγέλλει η Ν.Ε., κάποιοι επιτέθηκαν και έκαναν ζημία στην κάτω πόρτα, στην είσοδο του κτιρίου. «Τρομοκρατικές φασιστικές εκθέσεις δεν μας πτοούν και δεν μας φοβίζουν» αναφέρει η Ν.Ε. Ημαθίας σε ανακοίνωσή της.

Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του συλλαλητηρίου Αντώνη Καγκελίδη για το συμβάν και την καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ και μας είπε ότι σήμερα θα κληθεί η Συντονιστική Επιτροπή να αποφασίσει για τη στάση της, απέναντι στις υπόνοιες που αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντί τους. «Εμείς σε συνεργασία με την Αστυνομία και τους φορείς, πήραμε όλα τα μέτρα ασφαλείας και δεν έχουμε καμία ευθύνη για κάτι που δεν γνωρίζουμε» ανέφερε ο κ. Καγκελίδης θέτοντας ακόμα και το ενδεχόμενο να προβούν σε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση εκ μέρους της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μήνυμα του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Κοτίδη για την επέτειο απελευθέρωσης της Βέροιας

Σύσσωμος ο λαός της Βέροιας στις 16 Οκτωβρίου του 1912 υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τον ελληνικό στρατό που μπήκε στην πόλη ως απελευθερωτής από.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]