Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Eredivisie: Παυλίδης και Μπάρκας συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα του Δεκεμβρίου

Διπλή ελληνική εκπροσώπηση στην καλύτερη ενδεκάδα του Δεκεμβρίου στο ολλανδικό πρωτάθλημα (Eredivisie), καθώς οι Βασίλης Μπάρκας και Βαγγέλης Παυλίδης κέρδισαν με τις εμφανίσεις τους επάξια μία θέση.

Το ολλανδικό πρωτάθλημα φαίνεται πως ταιριάζει στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, αφού για ακόμα έναν μήνα η καλύτερη ενδεκάδα της Eredivisie είχε «γαλανόλευκη» εκπροσώπηση.

Συγκεκριμένα, οι Βασίλης Μπάρκας και Βαγγέλης Παυλίδης συμπεριλήφθηκαν στους κορυφαίους έντεκα της Eredivisie που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους.

Ο διεθνής τερματοφύλακας αποτελεί τη βασική επιλογή της Ουτρέχτης κάτω από τα δοκάρια. Τον μήνα Δεκέμβριο σε τρεις εμφανίσεις με τη φανέλα του ολλανδικού συλλόγου κατάφερε να κρατήσει μία φορά ανέπαφη την εστία του, παίζοντας κομβικό ρόλο στον απολογισμό της μίας νίκης και των δύο ισοπαλιών.

Από την άλλη, ο 25χρονος επιθετικός της Άλκμααρ σε τέσσερις συμμετοχές τον Δεκέμβριο κατάφερε να βρει ισάριθμες φορές δίχτυα, με συνέπεια να παραμείνει στην κορυφή των σκόρερ της Eredivisie με συγκάτοικο τον Σαντιάγο Χιμένες της Φέγενορντ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]