Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Έρασμος: Στηρίζουμε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας! – Παρουσίαση του δρώμενου «Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία»

Την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου στις 7.00μ.μ. στο  link του «ΕΡΑΣΜΟΥ»

Συντονιζόμαστε όλοι στο link του «ΕΡΑΣΜΟΥ»: https://youtu.be/wuCTdIsaU-8

Στηρίζουμε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τους δικούς μας ανθρώπους!

Με αφορμή την  1η Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» παρουσιάζει διαδικτυακά, στο παραπάνω link, το δρώμενο με τίτλο: «Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία». Μια τρυφερή ωδή στο γήρας, «το γέρας της ζωής». 

Πρόκειται για μια παραγωγή που συγκεφαλαιώνει τη δράση του «Διαδραστικού Εργαστήριου μουσικοθεατρικής αποτύπωσης ερμηνευτικών ρόλων για άτομα Τρίτης Ηλικίας» που υλοποιήθηκε από την επιστημονική μας ομάδα με τη χρηματοδότηση του «ΤΙΜΑ – ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ» στο πλαίσιο του Προγράμματος «Σημεία Στήριξης». 

Στο εργαστήρι συμμετείχαν 34 ηλικιωμένοι συμπολίτες μας άνω των 65 ετών από τη Βέροια και τη Μελίκη οι οποίοι χωρίστηκαν σε 2 ομάδες και παρακολούθησαν 12 θεματικές συναντήσεις από τις αρχές Ιουνίου έως τέλη Σεπτεμβρίου του 2021. Στόχος της δράσης ήταν η κατανόηση και η διαχείριση των συναισθημάτων μέσω της μουσικο-ψυχοθεραπευτικής μεθόδου, η αλλαγή στάσης ζωής, η αυτοβελτίωση, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, μέσω της βελτίωσης της σωματικής, κοινωνικής, συναισθηματικής και πνευματικής τους υγείας που προσφέρουν ως συνδυαστικά εκφραστικά εργαλεία ο ρυθμός με τη μελωδία, την κίνηση και τον αυτοσχεδιασμό. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μήνυμα του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Κοτίδη για την επέτειο απελευθέρωσης της Βέροιας

Σύσσωμος ο λαός της Βέροιας στις 16 Οκτωβρίου του 1912 υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τον ελληνικό στρατό που μπήκε στην πόλη ως απελευθερωτής από.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]