Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας συμμετείχε, με δύο κοπέλες από τη χορευτική ομάδα ενηλίκων, ντυμένες με παραδοσιακή φορεσιά από την περιοχή του Ρουμλουκιου, στη διπλή επετειακή εκδήλωση του Αργυρού Ιωβηλαίου Αρχιερωσύνης (25 έτη) και του Χρυσού Ιωβηλαίου Ιερωσύνης ( 50 έτη) του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροιας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος που πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο Χώρο Τεχνών Βεροιας.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε επίσημο δείπνο στο ” Αιγές Μέλαθρον” όπου κοπέλες από τη χορευτική ομάδα νέων του Λυκείου παρουσίασαν χορούς από την πόλη μας, ντυμένες με την παραδοσιακή Βεροιώτικη φορεσιά, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των προσκεκλημένων και εγκωμιαστικα σχόλια.

«ΆΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ»: Πρόσκληση σε ανοιχτή συγκέντρωση για την παραχώρηση των πηγών της Αράπιτσας
Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Άλμα για τον Δήμο Νάουσας» καλεί όλους τους πολίτες, τους φορείς, τους αγρότες, τους επαγγελματίες και τη





