Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Διαιτητές εκκένωσαν γήπεδο μπάσκετ γιατί ακούστηκαν συνθήματα για τα Τέμπη!

Oι διαιτητές της αναμέτρηση Ηρακλής – Ερμής Σχηματαρίου για την 23η αγωνιστική της Elite League αποφάσισαν να διακόψουν τον αγώνα γιατί ακούστηκαν συνθήματα για τα Τέμπη.
Συγκεκριμένα, οι υποστηρικτές του Ηρακλή φώναζαν «Κράτος δολοφόνοι, δεν ήταν ατύχημα ήταν δολοφονία», κάτι που έκανε τους διαιτητές να διακόψουν το παιχνίδι, να φορέσουν τα μπουφάν τους και να αποχωρήσουν από το παρκέ, λίγα λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης.
Έπειτα από 25 λεπτά, οι διαιτητές ζήτησαν να εκκενωθεί το γήπεδο, κάτι που έγινε, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ματς, με τον Ηρακλή να παίρνει τη νίκη με 72-55.
Τα σχόλια δικά σας…
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]