Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ασφαλής αποκομιδή των μολυσματικών αποβλήτων από τα φαρμακεία της Ημαθίας

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας, για ακόμα μια χρονιά, με γνώμονα την προάσπιση και διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, αποφάσισε την υλοποίηση και στήριξη οργανωμένου προγράμματος διαχείρισης μολυσματικών αποβλήτων από τα φαρμακεία του Νομού Ημαθίας.

Στην απόφαση αυτή προχώρησε ο Φ.Σ. Ημαθίας με σκοπό την αποσυμφόρηση των φαρμακείων από τα μολυσματικά και αιχμηρά απόβλητα που συγκεντρώνονται κατά την εμβολιαστική περίοδο (αντιγριπικός εμβολιασμός) αλλά και λόγω της συμμετοχής των φαρμακείων στη διενέργεια των rapid tests.

Σε όλα τα φαρμακεία της δύναμης του Φ.Σ. Ημαθίας θα τοποθετηθούν ανάλογοι κάδοι και συγκεκριμένα πλαστικά δοχεία αποκλειστικά για αιχμηρά απόβλητα (π.χ. βελόνες) και χάρτινα κυτία για μολυσματικά απόβλητα (rapid tests).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]