Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Από τις 16 Ιουνίου ξεκινούν οι πτήσεις των υδροπλάνων

Μόλις 23 λεπτά θα χρειάζεται κάποιος για να φτάσει από τα Ιωάννινα στην Κέρκυρα και το αντίστροφο, από τις 16 Ιουνίου. Τόσος είναι ο χρόνος που διαρκεί η πτήση με το υδροπλάνο που θα συνδέει ξανά το νησί των Φαιάκων με την Ηπειρωτική πρωτεύουσα!
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaplanes, Νικόλαος Χαραλάμπους, μιλώντας στο Epiruspost, επιβεβαίωσε ότι οι πτήσεις ξεκινούν από τις 16 Ιουνίου, με χρήση του αεροδρομίου Ιωαννίνων στην παρούσα φάση, καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου στη λίμνη! Από την 1η Ιουνίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για την κράτηση εισιτηρίων, ενώ παράλληλα, όπως είπε ο κ. Χαραλάμπους, θα υπάρξει και ανοιχτή διαβούλευση με τους ξενοδόχους και τους επαγγελματίες του τουρισμού, ώστε να διαμορφωθεί το πρόγραμμα των πτήσεων. «Στη φάση αυτή θα υπάρχουν δρομολόγια το πρωί και το βράδυ, όμως ανάλογα με τη ζήτηση θα μπορέσουμε να προσθέσουμε και περισσότερα», σημείωσε, για να συμπληρώσει ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η τιμή του εισιτηρίου.

Τα υδροπλάνα που θα κάνουν την πτήση από τα Ιωάννινα στην Κέρκυρα θα είναι 12 θέσεων, με δυνατότητα να υπάρξει και μεγαλύτερο, των 19 θέσεων, αν αυτό απαιτηθεί.
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]