Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

«Απίθανη» στάθμευση στο κλειστό πάρκινγκ του Δημαρχείου Βέροιας!

Από την παρούσα στήλη συχνά δημοσιεύουμε φωτογραφίες οδηγών που παρκάρουν τα οχήματά τους όπου τους βολεύει, αδιαφορώντας για τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργήσουν με την παράνομη στάθμευσή τους. Αυτή την φορά όμως έχουμε κάτι πρωτότυπο, έναν οδηγό που μπήκε στο κλειστό πάρκινγκ της πλατείας Δημαρχείου στη Βέροια και προκλητικά καβάλησε το προστατευτικό κράσπεδο στην στροφή που οδηγεί στον 2ο όροφο και πάρκαρε στην μέση του δρόμου!

Το «αξιοθέατο» παρκάρισμα χάζευαν το πρωί της Πέμπτης οι οδηγοί που μπήκαν στο κλειστό πάρκινγκ και παραλίγο να πέσουν επάνω στο σταθμευμένο όχημα. Όλοι απορούσαν πώς είναι δυνατό ο οδηγός να άφησε το αυτοκίνητο σε αυτό το σημείο, αφού υπήρχε κίνδυνος να προκληθεί ατύχημα μέσα στο πάρκινγκ. Από οδηγό ενημερώθηκε ο υπάλληλος του πάρκινγκ, ο οποίος απορημένος ανέφερε ότι δεν έχει την δυνατότητα να κάνει κάτι και τελικά και θα πρέπει να περιμένουν όλοι πότε θα τελειώσει την δουλειά, τον καφέ ή τα ψώνια του ο «απίθανος» οδηγός για να πάρει το αυτοκίνητό του από το σημείο.

Προφανώς ο «απίθανος» βαριόταν να κατέβει τα επίπεδα του πάρκινγκ και πάρκαρε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Πάλι καλά που δεν άφησε το αυτοκίνητο στην είσοδο του πάρκινγκ να μπλοκάρει εντελώς την κυκλοφορία!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]