Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε

Η ΟΤΔ ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. ενημερώνει ότι με την από 05/06/2019 Απόφαση της Ε.Δ.Π. CLLD/LEADER της ΟΤΔ ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., τροποποιείται η 1η Πρόσκληση για την Υποβολή Προτάσεων στο Π.Α.Α. 2014 – 2020, Μέτρο 19, Υπομέτρο 19.2, Πράξεων Ιδιωτικού Χαρακτήρα, ως προς τους τελικούς δικαιούχους, την περιγραφή και την νομική βάση της υποδράσης 19.2.2.6, ως προς τα κριτήρια βαθμολογίας της υποδράσης 19.2.2.2, ενώ αφαιρείται και μία λέξη από την περιγραφή της υποδράσης 19.2.7.3. Παράλληλα παρατείνεται ο χρόνος ηλεκτρονικής υποβολής των Αιτήσεων Στήριξης έως τις 22/07/2019.

Η αναλυτική καταγραφή των σημείων που τροποποιούνται παρατίθεται στην ηλεκτρονική σελίδα της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. (www.anhma.gr) , όπως επίσης και τα αντίστοιχα Τροποποιημένα Κείμενα.

Τα στελέχη της ΟΤΔ παραμένουν πάντοτε στην διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος CLLD/LEADER

της Ο.Τ.Δ. ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.

ΤΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων για την Παράκληση της Παναγίας μας, ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων. (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα της Τετάρτης, 12ης Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Εσπερινό και στη

Διαβάστε περισσότερα »

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ 1614ης ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΗΣ «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ»

Με την τιμητική παρουσία του Εξοχώτατου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Τασούλα θα τελεστεί η 1614Η Πανύγηρις της Κοιμήσεως τη

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]