Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αναβλήθηκε λόγω βροχής, η συναυλία των αδελφών Διονυσίου – Στα «Παιδιά της Άνοιξης», τα έσοδα

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά λόγω των καιρικών συνθηκών, το βράδυ του Σαββάτου 30 Αυγούστου, η συναυλία των αδελφών Άγγελου, Στέλιου και Διαμαντή Διονυσίου, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο ΚΔΗΦ «Τα παιδιά της Άνοιξης», για την ενίσχυσή τους και ενώ όλα ήταν έτοιμα και η προσέλευση του κόσμου συνεχιζόταν με ρυθμό, η βροχή ανέβαλε την εκδήλωση, η οποία ωστόσο παραμένει πιστή στον κοινωνικό σκοπό της.
Ο σύλλογος σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει: «Λόγω τεχνικών κ.α. προβλημάτων η μη πραγματοποιηθείσα λόγω καιρικών συνθηκών εκδήλωση με τα αδέρφια ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ την 30η Αυγούστου δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά. Τα έσοδα δόθηκαν στο ΚΔΗΦ ΄΄Τα παιδιά της Άνοιξης΄΄, όπως είχε προαναγγελθεί.
Παρόλα αυτά, αν κάποιος επιθυμεί να λάβει το αντίτιμο του εισιτηρίου μπορεί να απευθυνθεί στα γραφεία του ΚΔΗΦ  ΄΄Τα παιδιά της Άνοιξης΄΄στην Πατρίδα μέχρι την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου και από ώρα 10:00 – 14:00».
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]