Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συνεδριάζει την Πέμπτη η Οικονομική Επιτροπή

Τακτική συνεδρίαση πραγματοποιεί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας την ερχόμενη Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 11.00 π.μ. με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1οΑνάκληση ή μη απόφασης ανάληψης υποχρέωσης-δέσμευσης έτους 2016

ΘΕΜΑ 2οΕισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 12ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Δήμου Βέροιας, έτους 2016.

ΘΕΜΑ 3οΔιάθεση ή μη πίστωσης για «Πληρωμές επενδυτικών δαπανών (ΠΟΕ)-Έργα» & «Δικαστικά έξοδα και έξοδα εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων ή συμβιβαστικών πράξεων».

ΘΕΜΑ 4οΆσκηση μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. 197/ΤΜ/2014 απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας και εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου.

ΘΕΜΑ 5οΆσκηση μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ.198/ΤΜ/2014 απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας και εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου.

ΘΕΜΑ 6οΕξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου για να παραστεί στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής (αναγνωριστικής) της εταιρείας «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ Α.Ε.» κατά του Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ 7οΕξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου για να παραστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αίτησης (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) της εταιρείας «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ Α.Ε.» κατά του Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ 8οΕξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου για να παραστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αίτησης (αναγνώρισης δικαιούχων) της Φρ.Δαυϊτίδου και λοιπών κατά του Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ 9οΟρισμός ή μη δικηγόρου και εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παραστούν από κοινού στο Μον.Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγών της Π. χήρας Δ.Δημητριάδη και λοιπών κατά του Δήμου Βέροιας.

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου στο Εμπορικό Κέντρο Δράση ενημέρωσης Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με τη Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Νομού Ημαθίας, στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα »

Λύση από Τάσο Μπαρτζώκα για το Δάσος της Φυτειάς με νομοθετική ρύθμιση – Σε συνέχεια των προσπαθειών του Απόστολου Βεσυρόπουλου

Νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να επιλυθεί το χρόνιο πρόβλημα της αδυναμίας εκμετάλλευσης και χρήσης του αυτοδιαχειριζόμενου Δάσους της Φυτειάς, από τους

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]