Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πορεία ζωής και ελπίδας έξω από το Δημαρχείο με μήνυμα «Η πρόληψη σώζει ζωές»

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η δράση ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού .

Με ροζ μπαλόνια, ροζ κορδέλες και ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ. η πορεία ευαισθητοποίησης στους δρόμους της Βέροιας, με αφετηρία το Δημαρχείο.

Δεκάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, συμμετέχοντας στη δράση που είχε ως κεντρικά μηνύματα «Περπατάμε για τη ζωή» και «Η πρόληψη σώζει ζωές».

Στόχος της δράσης, στο πλαίσιο του μήνα Οκτωβρίου που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, ήταν να σταλεί το μήνυμα ότι η έγκαιρη διάγνωση και η πρόληψη μπορούν να σώσουν ζωές. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Με συγκίνηση και δυνατά μηνύματα η παρουσίαση του βιβλίου της Αθηνάς-Χριστίνας Τζένου «Ισορροπώντας μεταξύ αναπηρίας και “κανονικότητας”»

 Με αθρόα συμμετοχή κοινού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» στη Βέροια, η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]