Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Με 278 αθλητές ο 4ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ 2026» στα Ριζώματα

 Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες στα Ριζώματα ο 4ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ 2026».

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε η προσέλευση 278 αθλητών από αρκετούς νομούς της χώρας, καθώς και από τα γύρω χωριά. Δρομείς κάθε ηλικίας απόλαυσαν τις τρεις μαγευτικές διαδρομές των 5, 8 και 24 χιλιομέτρων, μέσα από δασικούς δρόμους και μονοπάτια στο καταπράσινο δάσος των Ριζωμάτων, στα Πιέρια Όρη. Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:00 το πρωί στο προαύλιο του σχολείου, παρουσία του Δημάρχου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη.

Η συμμετοχή για όλους τους αθλητές ήταν εντελώς δωρεάν και περιελάμβανε αναμνηστικό μετάλλιο, μπλουζάκι με το λογότυπο των αγώνων, ένα λεύκωμα αφιερωμένο στα μυστικά των Πιερίων Μουσών γραμμένο από τους μαθητές, και ένα βαζάκι μαρμελάδα ντομάτας.

Τη διοργάνωση είχε ο Δήμος Βέροιας, με συνδιοργανωτές την Κοινότητα Ριζωμάτων και τον Ορειβατικό Σύλλογο «Γραπατσάγκαλος». Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τους εθελοντές και τους χορηγούς για την άρτια διεξαγωγή. Οι αγώνες ορεινού δρόμου στα Ριζώματα αποτελούν πλέον θεσμό, αναδεικνύοντας το φυσικό κάλλος της περιοχής και προσελκύοντας κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σημαντική ενίσχυση για την Αστυνομία Ημαθίας – 14 Ειδικοί Φρουροί αναμένεται να τοποθετηθούν

Με 14 Ειδικούς Φρουρούς αναμένεται να ενισχυθεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, σύμφωνα με ενημέρωση που γνωστοποίησε η βουλευτής Ημαθίας Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας. Σωστή και τεκμηριωμένη χρήση βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής

Με αφορμή την έναρξη της χειμερινής περιόδου, αλλά και τη δημόσια συζήτηση που έχει αναπτυχθεί γύρω από τη χρήση διαφόρων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]