Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μάρω Κοντού: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στη μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου

Το τελευταίο αντίο λένε το πρωί της Παρασκευής συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, αλλά απλός κόσμος στην αγαπημένη ηθοποιό Μάρω Κοντού, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Η ηθοποιός αφήνει πίσω της μια σπουδαία παρακαταθήκη από αξέχαστες ερμηνείες, και την ανάμνηση μιας γυναίκας που έζησε τη ζωή της με τους δικούς της, ασυμβίβαστους όρους.

Τον επικήδειο στην εξόδιο ακολουθία της εμβληματικής ηθοποιού θα εκφωνήσει ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος ήταν και επί σειρά ετών στενός της φίλος.

Αποχαιρετιστήρια στεφάνια έστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ηθοποιοί Λάκης Λαζόπουλος, Κάτια Δανδουλάκη.
 Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», του οποίου υπήρξε πρόεδρος η Μάρω Κοντού.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΥΠΑΑΤ- ΑΑΔΕ: Παράταση υποβολής δηλώσεων πρώτης φάσης έως τις 31 Ιουλίου για τις αιτήσεις ενίσχυσης αγοράς λιπασμάτων

ΥΠΑΑΤ- ΑΑΔΕ: Παράταση υποβολής δηλώσεων πρώτης φάσης έως τις 31 Ιουλίου για τις αιτήσεις ενίσχυσης αγοράς λιπασμάτων • Δυνατότητα εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]