Για «δεύτερη αναβολή του Στέργιου Διαμάντη (πρόεδρος ΔΕΥΑΒ, σε αργία) στην πρωτόδικη καταδίκη του (υπόθεση Βιολογικού), παρόλο που βιαζόταν να γίνει γρήγορα η απονομή δικαιοσύνης», έκανε λόγο ο Κώστας Παλουκίδης στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Διαμάντη.
Όπως είπε παίρνοντας τον λόγο επι προσωπικού, ο ίδιος δεν ζήτησε καμία αναβολή, «αντιθέτως, αναβολή ζητήθηκε από τον εργολάβο».
Απάντηση Διαμάντη
Σε συνέχεια του θέματος, ο Στέργιος Διαμάντης, απάντησε δημόσια με επιστολή του στα ΜΜΕ, στην οποία αναφέρει:
« Σε απάντηση του δημοσιεύματός σας και των τερατωδών ψεμάτων στα οποία ειδικεύεται ο κος Παλουκίδης, του θυμίζω ότι ο ίδιος προσκόμισε στο δικαστήριο πιστοποιητικό Νοσοκομείου της Πάτρας που βεβαίωνε ελαφρά ασθένεια του πληρεξούσιου δικηγόρου του κου Μυλωνόπουλου.
Μάλιστα, αυτό προκάλεσε την παρατήρηση του Εισαγγελέα της Έδρας, ότι είναι πολύ περίεργο για ένα δικηγόρο που ζει και εργάζεται στην Αθήνα, να διαγνωστεί άρρωστος από Νοσοκομείο της Πάτρας.
Τόσο εμείς, όσο και οι πληρεξούσιοι δικηγόροι μας κ.κ. Τσάκος και Μαντρατζής ήμασταν παρόντες και επιθυμούσαμε τη διεξαγωγή της δίκης.
Ας αφήσει λοιπόν ο μυθοπλάστης κος Παλουκίδης τις γνωστές του ιστορίες και ας έχει το θάρρος να με διαψεύσει.
Είμαστε από την αρχή πεπεισμένοι ότι η συκοφαντία δεν θα περάσει».








