Η ΔΕΕΠ Ημαθίας, μαζί με τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Βέροιας Μιχάλη Νοταρίδη, είχε την ιδιαίτερη τιμή να υποδεχθεί στα γραφεία της τη Γραμματέα Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Θεοπίστη Κρυσταλλίδου, καθώς και την Κατερίνα Πανάγου, μέλος της Γραμματείας Εθελοντισμού και εκπρόσωπο του νομού μας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ουσιαστική συζήτηση για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα, με στόχο την ενίσχυση της κουλτούρας του εθελοντισμού και την ενεργοποίηση ακόμη περισσότερων πολιτών στην κοινή προσπάθεια προσφοράς προς την κοινωνία.
Για τη ΔΕΕΠ Ημαθίας ο εθελοντισμός αποτελεί βασικό πυλώνα κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης. Στηρίζουμε ενεργά κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει το πνεύμα της προσφοράς, γιατί πιστεύουμε ότι οι ισχυρές κοινωνίες χτίζονται μέσα από την ενεργή συμμετοχή των πολιτών.
Η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει διαχρονικά ότι στέκεται δίπλα στις δυνάμεις της κοινωνίας που δημιουργούν, προσφέρουν και στηρίζουν τον συνάνθρωπο. Με πράξεις και πρωτοβουλίες, συνεχίζουμε να ενισχύουμε τον εθελοντισμό, γιατί η προσφορά προς την κοινωνία είναι αξία που μας ενώνει και μας προχωρά μπροστά.

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΤΟ Χ.Κ. ΣΕΛΙΟΥ «Μας δικαίωσε πανηγυρικά η ΕΑΔHΣΥ με την απόρριψη της προσφυγής», απαντάει ο Δήμαρχος, στις βολές Παλουκίδη και Κορωνά για ευθύνες του Δήμου στην απένταξη της Τεχνητής Χιόνωσης -Πράσινο φως, για συνέχιση του έργου, με εξεύρεση νέας χρηματοδότησης;
Το Xιονοδρομικό Κέντρο Σελίου και η απένταξη του έργου τεχνητής χιόνωσης, απασχόλησε στα προ ημερήσιας διάταξης, την συνεδρίαση του δημοτικού







