Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:
Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή της Αγίας Κυριακής Λουτρού.
Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ. θα παραστεί στην ημερίδα με θέμα «Μιχάλης Χαραλαμπίδης, ένας Οικουμενικός Έλληνας», την οποία διοργανώνει το Σωματείο και το Ίδρυμα «Παναγία Σουμελά» στο αμφιθέατρο της αίθουσας τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.
Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 10:30 π.μ. θα μεταβεί στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά Βερμίου, όπου θα υποδεχθεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αυστρίας κ. Αρσένιο με ομάδα προσκυνητών.
Την Τρίτη 14 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».








