Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μήνυμα του Νίκου Κουτσογιάννη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Σεβαστοί εκπαιδευτικοί,

Αγαπητοί γονείς,

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να απευθύνω σε όλους σας τις πιο θερμές ευχές μου για υγεία, πρόοδο και δημιουργικότητα. Κάθε Σεπτέμβρης αποτελεί μια νέα αφετηρία∙ μια ευκαιρία να θέσουμε στόχους, να καλλιεργήσουμε αξίες, να οικοδομήσουμε το μέλλον μας.

Η εκπαίδευση είναι η πιο δυνατή επένδυση για την κοινωνία μας. Στα σχολεία μας διαμορφώνονται οι αυριανοί πολίτες, εκεί γεννιούνται τα όνειρα και θεμελιώνεται η ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Ως Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο της παιδείας και βρισκόμαστε στο πλευρό όλων των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων, στηρίζοντας τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας και εργαζόμενοι για τη συνεχή βελτίωση των υποδομών και των συνθηκών μάθησης.

Αγαπητοί μαθητές,

σας καλώ να αγκαλιάσετε με θάρρος τη γνώση και να τη δείτε ως έναν πολύτιμο οδηγό στη ζωή σας. Μην φοβηθείτε να ονειρευτείτε, να προσπαθήσετε, να αποτύχετε και να ξαναδοκιμάσετε. Η προσπάθεια, η συνεργασία, ο σεβασμός και η επιμονή θα σας οδηγήσουν σε μικρές αλλά και μεγάλες νίκες.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

είστε οι άνθρωποι που κρατάτε αναμμένη τη φλόγα της μάθησης και της πνευματικής καλλιέργειας. Με το έργο σας εμπνέετε, καθοδηγείτε και στηρίζετε τις νέες γενιές. Ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σας, αναγνωρίζοντας το πολυσήμαντο λειτούργημά σας.

Αγαπητοί γονείς,

γνωρίζω τον καθημερινό σας αγώνα, την αγωνία και την αφοσίωση για το καλό των παιδιών σας. Η συνεργασία σας με τους δασκάλους και τους καθηγητές αποτελεί θεμέλιο για την πρόοδο και την ψυχική ισορροπία των μαθητών.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη από αλληλεγγύη, ενότητα και εμπιστοσύνη στη δύναμη της εκπαίδευσης. Η νέα σχολική χρονιά ας είναι γεμάτη φως, χαμόγελα και δημιουργικές εμπειρίες.

Με την ευχή κάθε σχολική αυλή να γεμίσει με φωνές χαράς, κάθε σχολική τάξη να γίνει εργαστήρι γνώσης και κάθε παιδικό βλέμμα να λάμπει από αισιοδοξία, εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και πρόοδο!

Νίκος Κουτσογιάννης

Δήμαρχος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]