Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Νέα χορτοκοπτικά μηχανήματα ενισχύουν την Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Νάουσας

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και ενόψει της αυξημένης εποχικής δραστηριότητας του καλοκαιριού, προχώρησε στην προμήθεια νέων σύγχρονων χορτοκοπτικών μηχανημάτων, τα οποία ενισχύουν ουσιαστικά τον εξοπλισμό της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Καθαριότητας.

Η συγκεκριμένη προμήθεια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κάλυψης των αυξημένων αναγκών του Τμήματος Πρασίνου, με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση των εργασιών κοπής χόρτων και θάμνων στους κοινόχρηστους χώρους, πάρκα και άλση του Δήμου. Ο εξοπλισμός, συνολικού προϋπολογισμού 4.449,12 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τον τακτικό προϋπολογισμό του Δήμου Η.Π. Νάουσας, ως μέρος της εγγεγραμμένης πίστωσης που έχει εξειδικευθεί για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της Υπηρεσίας.

Πέραν των χορτοκοπτικών, η προμήθεια περιλαμβάνει και νέο φυσητήρα, ο οποίος θα αξιοποιηθεί επιπλέον σε επιχειρησιακές δράσεις κατάσβεσης χαμηλής βλάστησης, στο πλαίσιο της πρόληψης και άμεσης αντιμετώπισης ενδεχόμενων πυρκαγιών κατά τους θερινούς μήνες.

Η παραλαβή των νέων μηχανημάτων πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Νίκου Κουτσογιάννη, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γρηγόρη Σαμαρά και του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος κ. Λάζαρου Ανθόπουλου, οι οποίοι υπογράμμισαν τη σημασία της ενίσχυσης των υποδομών του Δήμου, τόσο για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος όσο και για την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Κουτσογιάννης σε σχετική του δήλωση ανέφερε:

«Η προστασία του περιβάλλοντος, η καθαριότητα και η ασφάλεια των πολιτών παραμένουν βασικές προτεραιότητες της δημοτικής μας αρχής. Με την ενίσχυση του μηχανολογικού εξοπλισμού της Υπηρεσίας Πρασίνου, στοχεύουμε στην ταχύτερη και πιο αποδοτική ανταπόκριση στις αυξημένες απαιτήσεις της θερινής περιόδου. Παράλληλα, ενισχύουμε και την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Δήμου μας απέναντι σε φυσικούς κινδύνους, όπως οι πυρκαγιές».

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με συνέπεια να επενδύει σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και σε παρεμβάσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα των πολιτών και διασφαλίζουν ένα καθαρό, ασφαλές και ευπρεπές αστικό περιβάλλον.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]