Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Κυριακή 21 Ιουνίου 2026: «Χρονικά… τριακονταετίας»: Βιβλιοπαρουσίαση αφιερωματικού τεύχους των ΧΡΟΝΙΚΩΝ της Ε.Μ.Ι.Π.Η. στα ΛΒ’ Παύλεια

Κυριακή 21 Ιουνίου 2026: «Χρονικά… τριακονταετίας»: Βιβλιοπαρουσίαση αφιερωματικού τεύχους των ΧΡΟΝΙΚΩΝ της Ε.Μ.Ι.Π.Η. στα ΛΒ’ Παύλεια

27η Συνάντηση Χορωδιών «Φωνές Ειρήνης» την Κυριακή 21 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Aλεξάνδρειας

27η Συνάντηση Χορωδιών «Φωνές Ειρήνης» την Κυριακή 21 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Aλεξάνδρειας

Kυριακή 5 Ιουλίου: Συναυλία – Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

Kυριακή 5 Ιουλίου: Συναυλία – Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

Πολιτιστικό καλοκαίρι 2026: 50 βραδιές με μουσικές, θέατρο, συναυλίες, θερινό σινεμά, ντοκιμαντέρ, από την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας  -Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος, από 18 Ιουνίου έως 23 Σεπτεμβρίου

Πολιτιστικό καλοκαίρι 2026: 50 βραδιές με μουσικές, θέατρο, συναυλίες, θερινό σινεμά, ντοκιμαντέρ, από την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας -Συνέντευξη Τύπου για

5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ & ΓΑΒΡΙΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ & ΓΑΒΡΙΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Ανακοίνωση για την Εσπερίδα «Σύγχρονες Μορφές της Εκκλησίας» αφιερωμένη στον Ιεραπόστολο Άγιο Χρυσόστομο Παπασαραντόπουλο | Σάββατο 20 Ιουνίου 7:00 μ.μ.

Ανακοίνωση για την Εσπερίδα «Σύγχρονες Μορφές της Εκκλησίας» αφιερωμένη στον Ιεραπόστολο Άγιο Χρυσόστομο Παπασαραντόπουλο | Σάββατο 20 Ιουνίου 7:00 μ.μ.

Βράβευση Μαθητών Δημοτικών Σχολείων που Διακρίθηκαν σε Μαθηματικούς Διαγωνισμούς

Βράβευση Μαθητών Δημοτικών Σχολείων που Διακρίθηκαν σε Μαθηματικούς Διαγωνισμούς

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός κατά της ιλαράς, ερυθράς και παρωτίτιδας των παιδιών του Οικισμού Παλαιόχωρας την Τρίτη 8 Ιουλίου

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025 ο εμβολιασμός των παιδιών του Οικισμού Παλαιόχωρας του Δήμου Αλεξάνδρειας κατά της ιλαράς, ερυθράς και παρωτίτιδας από την κινητή μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Η δράση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο πρόληψης και προαγωγής της δημόσιας υγείας, με στόχο την ενίσχυση της εμβολιαστικής κάλυψης των ευάλωτων πληθυσμών. Παράλληλα με τον εμβολιασμό, πραγματοποιήθηκε και λεπτομερής έλεγχος των βιβλιαρίων υγείας των παιδιών, προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο της εμβολιαστικής τους επάρκειας και να προγραμματιστούν συμπληρωματικές ενέργειες για το μέλλον.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου με Αλεξάνδρειας με Παράρτημα συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχή υλοποίηση της παρέμβασης με την ενημέρωση και την ενεργοποίηση του τοπικού πληθυσμό πόρτα – πόρτα για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και τη δυνατότητα παροχής, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη της κοινότητας προς τις υπηρεσίες υγείας και προάγοντας την ισότιμη πρόσβαση όλων των παιδιών σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Υπενθυμίζεται πως το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά και ΚΕΜ» εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027», άξονας προτεραιότητας 04B. «Προώθηση της Κοινωνικής Συνοχής στην Κεντρική Μακεδονία – EKT» ESO4.11. «Ισότιμη πρόσβαση σε ποιοτικές κοινωνικές και υγειονομικές υπηρεσίες» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]